100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (2024)

Grappige Verjaardagswensen : Je verjaardagswens hoeft niet altijd saai en conventioneel te zijn. Je kunt wat extra smaak van geestige humor en hersenloos plezier toevoegen met je verjaardagswensen . Grappige verjaardagsberichten zijn altijd een game-wisselaar en bepalen zeker de stemming. Gebruik deze grappige verjaardagswensen voor je vriend, familie, kennis of geliefde en laat ze wat harder lachen op hun verjaardag. Bezorg ze een gelukkige verjaardag met grappige citaten met een vleugje humor.



Grappige Verjaardagswensen

Stop met het tellen van de kaarsen op je verjaardagstaart - je zult moe worden. Veel plezier vandaag.

Er is niets om je zorgen over te maken om oud te worden. Kijk naar jezelf; je bent oud en doet het nog steeds goed. Gelukkige verjaardag lieve ouwe.

Gefeliciteerd met het bereiken van een nieuw niveau in het spel genaamd leven. Heb een leuke verjaardag!

Je leeft al zoveel jaren en het enige wat je in het leven hebt opgedaan is een dikke buik. Dat is een grote prestatie voor de verliezer. Gelukkige verjaardag!



100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (1)

Gefeliciteerd, schat. Ik dacht eraan om je het beste cadeau ooit te geven. Helaas ben ik te groot om in de geschenkdoos te passen.

Iedereen wordt oud, maar niet iedereen kan wijs worden. Wees alsjeblieft niet verdrietig, mijn vriend. Niet iedereen heeft ook wijsheid nodig. Gelukkige verjaardag!



Leeftijd is maar een getal, net als je salaris. Ze blijven elk jaar groeien! Dus waarom verdrietig zijn voor de een en blij voor de ander. Proost op je verjaardag!

Gelukkige verjaardag voor iemand die te zoeter is dan suiker en pittiger dan Mexicaanse chili.

Ik hoop dat je niet verdrietig wordt over het aantal kaarsen op je taart. Veel gelukkige resultaten van de dag, mijn liefste.

Je bent net zo vervelend als op de eerste dag. Blijf hetzelfde en een fijne verjaardag!

Je bent officieel voorbij de tienerjaren. Het is tijd om volwassen te worden en te stoppen met het verwachten van verjaardagscadeaus van mensen. Gelukkige verjaardag!

Gefeliciteerd met je verjaardag, wees niet verdrietig. Je bent in ieder geval niet zo oud als je volgend jaar zult zijn. Denk daar maar eens goed over na!

Je bent hier al heel lang, misschien al sinds het tijdperk van de grotmensen. Geen wonder waarom je zo achterhaald bent. Gelukkige verjaardag!

Het is een goede dag om alle leugenaars om je heen te identificeren. Laat je niet misleiden door degene die je vertelt dat je nog jong en mooi bent. Gelukkige verjaardag

Je wordt misschien groter, maar je intelligentie is dat zeker niet. Geniet in ieder geval van de verjaardag.

100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (2)

Weet je hoe ik me altijd je verjaardag herinner? Nou, Facebook doet het werk voor mij. Hoe dan ook, HBD schat.

Het is geen schande om als een tiener te denken als je zo oud bent als de heuvels. Ik wens je een fijne verjaardag. Moge je lang leven!

Een man is zo groot als zijn verbeelding en zo oud als zijn leeftijd. Echt voor jou. Gelukkige verjaardag. Ik ben blij dat je je tanden nog hebt.

Weer een verjaardag van je! Het lijkt bijna alsof je de aarde voor altijd vervuilt.

Haal een confetti-taart voor je verjaardag. Aangezien je niet leuk bent, zou de taart dat in ieder geval moeten zijn.

Gelukkige verjaardag. Hoe ouder je wordt, hoe meer een kind je wordt. Word nu volwassen, wil je?

Ik zou willen dat sommige mensen zouden stoppen met het verspillen van dingen. Net zoals jij. Je verspilt ruimte op aarde en zeker de tijd van anderen. Gelukkige verjaardag!

Je bent vast moe van het uitblazen van de kaarsjes op je verjaardag! Grappen uit elkaar, gelukkige verjaardag!

100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (3)

Je verjaardag is zo speciaal dat het als een feestdag moet worden vermeld! Gelukkige verjaardag!

Je hebt een lange weg afgelegd van het volledig naakt vieren van je eerste verjaardag tot nu volledig bedekt! Gelukkige verjaardag!

Gelukkige verjaardag, liefste. Ik hoop lang genoeg te leven om je gerimpelde gezicht en tandeloze foto's te posten.

Weer een jaar dichter bij het verkrijgen van de oude burgerrechten! Gelukkige verjaardag, maak er een mooie van.

Warmste groeten op je dag, als iemand je probeert te taggen op Oldie club, sla ze met je wandelstok en vervloek ze met je tandeloze mond. Heb een gezegende dag.

Grappige verjaardagsberichten

Er wordt vandaag weer een heerlijke taart verspild voor de verjaardag van een nutteloze persoon wiens bestaan ​​in deze wereld helemaal geen verschil maakt. Gelukkige verjaardag voor die persoon!

Tegenwoordig is iedereen die niet in zijn wensen vermeldt dat je oud en lelijk bent geworden een leugenaar. Hoe dan ook, van harte gefeliciteerd lieverd, je wordt elk jaar prachtig ouder!

Zelfs als ik crackers rook, zou ik nog steeds het teken van veroudering op je gezicht zien. Hoe kon iemand dat niet merken? Gelukkige verjaardag lieverd, maar je moet de waarheid accepteren!

100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (4)

Als je ergens goed in bent, doe het dan niet gratis. En als je nergens goed in bent, hou dan je mond en vraag niet om een ​​geschenk. Gelukkige verjaardag!

Een man sms't je op je telefoon, wenst je een gelukkige verjaardag en de volgende dag denk je dat hij wat cadeaus voor je gaat kopen? Nee, hij is degene die om een ​​traktatie vraagt. Gelukkige verjaardag!

De meest trieste waarheid van het leven is dat sommige mensen ouder worden zonder wijzer te zijn. Je doet me denken aan die ongelukkige mensen. Gelukkige verjaardag!

Meer: Verjaardagswensen

Grappige verjaardagswensen voor vrienden

Gefeliciteerd mijn vriend! De grootte van je taart en je lichaam lijkt elk jaar groter te worden!

Leeftijd is slechts een getal, net als de rekeningen van restaurants! Gefeliciteerd met je verjaardag, vergeet niet om eten voor me te kopen!

Op deze dag werd een ster geboren. Ik bedoel, dat was jij ook. Maar ik heb het over een beroemdheid.

De nacht is nog jong, maar jij, mijn vriend, niet meer. Maar laten we nog steeds feesten!

Ik ben er vrij zeker van dat je je jeugd zo erg mist. Dat is precies wat mensen doen als ze oud worden. Gelukkige verjaardag!

100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (5)

Gefeliciteerd mijn vriend! Nu bedankt voor het wensen van je mijn kostbare tijd!

Sommige mensen zijn oud, sommige zijn mooi en sommige zijn beide. Je bent niet oud genoeg om 'oud' genoemd te worden en zeker niet knap genoeg om 'mooi' genoemd te worden. Gelukkige verjaardag!

Vrienden zoals jij zorgen ervoor dat ik me jonger en knapper voel. Ik zou willen dat je twee verjaardagen per jaar had, zodat je twee keer zo snel ouder wordt als ik. Gelukkige verjaardag!

Beste vriend, ik hoop dat deze dag steeds weer in je leven komt, want dit is de enige dag dat we niet klagen als we naar je gezeur luisteren. Gefeliciteerd met je verjaardag xx

Als je hulp nodig hebt met de kaarsen, laat het me weten, beste vriend. Gelukkige verjaardag.

Meer: Verjaardagswensen voor beste vriend

Grappige verjaardagswensen voor broer

Je kunt doen alsof je oud bent als je dood bent. Tot die tijd ben je nog maar een klein kind dat ooit groot wil worden. Gelukkige verjaardag, broertje!

Gelukkige verjaardag lieve broer. Ik hoop dat je net zo vervelend blijft als nu, zelfs als je 100 jaar oud bent.

Gelukkige verjaardag aan de jongen die werd gevonden op de weg en opgehaald door mijn ouders. Ik wens je alle goede dingen in het leven, broer!

Dit is de dag dat je arriveerde om mijn deel van de liefde van mama en papa te stelen. Fijne verjaardag broer.

100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (6)

Het enige goede dat je geboorte heeft gebracht, is je domheid. Het vermaakt me al jaren!

Beste broer, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Zo fijn opgroeien net als wijn? Nee, zoals tomatensap. Tanger.

Je bent de belichaming van domheid en een levende legende voor vervelende mensen. Pech voor mij dat je mijn broer bent. Gelukkige verjaardag!

Je weet dat je leven een puinhoop is als je domheid onevenredig toeneemt met je leeftijd. Dat ben jij broer. Gelukkige verjaardag!

Het leven kan soms zo oneerlijk zijn. Ik weet niet wat voor slecht ik in het leven heb gedaan om zo'n irritante broer als jij te verdienen. Gelukkige verjaardag!

Ik wou dat je IQ net zo steeg als je leeftijd! Fijne verjaardag broer!

Je kunt op geen enkele manier van dienst zijn, behalve om ons op je verjaardag te behandelen! Fijne verjaardag broer!

Je bent mijn favoriete kale man, weet dat. Gelukkige verjaardag, mijn kampioen lieve broer!

Meer: Verjaardagswensen voor broer

Grappige verjaardagswensen voor zus

Ik weet dat je zo blij zou zijn geweest als ik had gezegd dat je zo mooi ouder wordt. Maar helaas. Liegen is niet een van mijn goede eigenschappen. Gelukkige verjaardag!

Geniet dit jaar met volle teugen van je verjaardag, want wie weet schaam je je na een paar jaar voor je echte leeftijd. Gelukkige verjaardag!

Gelukkige verjaardag mijn eerste, enige en laatste zus! Zonder jou is er niemand om je aan te ergeren!

Weet je waarom je mijn favoriete zus bent? Omdat je dom bent en het niet eens weet. Gelukkige verjaardag mijn liefste!

100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (7)

Fijne verjaardag zus. Als kind was je een leeuwin. Maar met de stijgende leeftijd word je een luie kat.

Vandaag is de dag dat mama je in een vuilnisbak vond. Je bent volwassen geworden, maar de geur gaat maar niet weg. Gelukkige verjaardag aan mama's tweede favoriete kind.

Verjaardagswensen zitten tegenwoordig zo vol leugens. Ze maken je misschien aan het lachen, maar de waarheid is dat je niet mooier bent dan vorig jaar. Gelukkige verjaardag!

Weet je wat mij het meest amuseert? Aangezien je je leeftijd niet kunt verbergen, zelfs niet met deze zware make-up. Gelukkige verjaardag, loser!

Er is weer een jaar voorbij en het lijkt alsof je op een missie bent om het dikste meisje ter wereld te worden. Succes daarmee. Gelukkige verjaardag!

Zoveel kaarsen maar zo weinig cake - wees niet boos. We halen nog een cake voor je om in je mond te proppen. Gelukkige verjaardag. Ik hou van je, mietje.

Zuster blister, op naar nog een jaar vol twijfelachtige acties. Gefeliciteerd met je verjaardag, bah. Moge je dit jaar minder dom zijn.

Meer: Verjaardagsberichten voor zus

Grappige verjaardagswensen voor hem

Ik hoop dat je een geweldige verjaardag hebt mijn liefste! Sterker nog, ik weet dat je dat zult doen! Zoals ik erin zit! Gelukkige verjaardag!

Ik wens je nog vele jaren van het tolereren van mijn driftbuien. Gelukkige verjaardag schat.

100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (8)

Hoe oud je ook bent, ik geef je altijd het grootste deel van de taart! Gefeliciteerd met je verjaardag, lieverd!

Fijne verjaardag schat. Wees niet bang om oud te worden; als je met een verleidelijke dame als ik bent, zal je jeugd veel langer duren dan verwacht!

Gefeliciteerd met je verjaardag, liefje. Laten we, om uw toenemende leeftijd te vieren, ook uw contante transactie verhogen! Laten we gaan winkelen.

Door de rimpels in je gezicht voel ik me zo opgelucht omdat je geen andere keus hebt dan ik!

Hij viert elk jaar zijn verjaardag omdat hij me elk jaar eten moet geven voor zijn verjaardagscadeau!

Ik hoop dat je het gelukkigst bent dat je het kunt vieren met je mooiste cadeau, ja - dat ben ik. Geniet van de dag, lieverd. Gelukkige verjaardag.

Dus, beste fav man- je bent al (vul leeftijd in)? Mijn condoleances. Maar geen zorgen, ik ga sowieso van je houden. Gelukkige verjaardag, liefste.

Grappige verjaardagswensen voor haar

Gelukkige verjaardag aan het enige meisje in mijn leven waarvan ik wou dat het nooit in mijn leven kwam! Grappen uit elkaar, gelukkige verjaardag meid!

Het maakt niet uit hoe volwassen je bent, ik zal je altijd knuffelen als een baby. Gelukkige verjaardag, mijn meisje.

Ik dacht eraan je net zoveel bloemen te geven als je leeftijd, maar we hebben niet genoeg ruimte om zoveel bloemen thuis te houden.

100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (9)

Ik heb je geen verjaardagstaart gegeven; want geen enkele taart kan bijna zo zoet zijn als jij. Of misschien ben ik vergeten er een te kopen.

Ik wens je een gelukkige verjaardag, mijn prinses. Moge uw gewicht niet in verhouding staan ​​tot uw leeftijd.

Fijne verjaardag schat. Ik hoop je de outfit te zien dragen waarin je bent geboren; op een dag binnenkort!

Ik wens je niet op je verjaardag. Ik wens me je verjaardag omdat ik je zo lang heb getolereerd! Grapje! Gelukkige verjaardag!

Maak je geen zorgen over je grijze haar, zeggen ze - het is een teken van je wijsheid. En schat, jij bent mijn kwaadaardige genie. Gefeliciteerd met je verjaardag xx

Je bent de jongste (leeftijd invullen) jaar, schat. Verdomd! Hoe krijg je het voor elkaar om er op deze leeftijd zo goed uit te zien?

Grappige verjaardagsberichten voor collega's

Gelukkige verjaardag, mijn vriend van het werk. Laten we de bazen achter hun rug om belachelijk blijven maken.

Ik moet de manier waarop je je probeert te gedragen als een jonge man waarderen. Je hebt vast een drukke tijd om je haar elke dag zwart te kleuren. Gelukkige verjaardag!

Laten we een avondje uit gaan ter ere van je verjaardag. Laten we de hele nacht drinken en feesten. En laten we natuurlijk niet hopen dat we morgen in het ziekenhuis belanden. Gelukkige verjaardag!

100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (10)

Gefeliciteerd met je verjaardag, collega! Goed op weg om de oudste man op kantoor te worden.

Misschien een deel van je maandsalaris gebruiken om mijn maag te vullen, alsjeblieft? Gefeliciteerd collega!

Leeftijd is net als een ereteken. Hoe ouder je bent, hoe meer gerespecteerd je bent op kantoor. Ik wens je een gelukkige verjaardag. Ik wens je al het beste toe!

We hebben besloten een drassige, zoete verjaardagstaart voor je te kopen. Al weten we niet zeker of je op deze leeftijd taart mag eten. Gelukkige verjaardag!

Niemand blijft eeuwig jong. Maar je had minstens een paar jaar jong moeten blijven, voor mij tenminste. Gelukkige verjaardag!

Grappige verjaardagswensen voor een jongen

Ik zal je deze verjaardag niet wensen. Tenzij je me meeneemt op een date! Gelukkige verjaardag in ieder geval!

Ik wens je een heel gelukkige verjaardag, jongen! Geef me nu mijn speeltje!

Je bent vandaag jarig. Trieste verjaardag! Want nu kan ik niet slapen als denk aan je verjaardagsplanning!

Gelukkige verjaardag aan de man die zich niet gedraagt ​​​​naar zijn leeftijd, maar dat wel zou moeten. Heb een dope.

Iedereen kan genieten van zijn jeugd, maar vandaag eindigt die van jou. Welkom bij de oude club. Hbd.

Ik hoop dat je geniet van mijn geschenk op je gelukkige dag, de spookknuffel - oké, wees niet boos. Drinkt op mij op je 100ste verjaardag.

Grappige verjaardagswensen voor een meisje

Blaas vandaag geen kaarsen; je make-up wordt vernietigd! Gelukkige verjaardag!

Het voelt grappig om bij je in de buurt te zijn en te beseffen hoe jonger je elk jaar wordt!

Vertel me je grootste geheim deze verjaardag! Jouw leeftijd! Gelukkige verjaardag!

100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (11)

Gelukkige verjaardag voor deze oude dame die weet hoe ze de leiding moet nemen. Laten we een knaller hebben op je verjaardag, schat.

Elke voorbijgaande verjaardag word je minder vervelend dan het jaar ervoor. Gefeliciteerd met je verjaardag, dummie.

Zodat je het weet, je wordt jonger, maar omgekeerd win je in het leven, meid. Gelukkige verjaardag.

Grappige verjaardagsonderschriften

Ik wens je een verjaardag vol taart op je gezicht! Gelukkige verjaardag!

Ik wens je elk jaar meer grijze haren! Gelukkige verjaardag!

Laat uw bril dit jaar krachtiger worden! Gelukkige verjaardag!

Laat deze verjaardag helpen om meer kaarsen te verkopen! Gelukkige verjaardag!

Stop met stressen, want uit onderzoek blijkt dat mensen die meer verjaardagen vieren een langer leven leiden dan gemiddelde mensen. Gelukkige verjaardag.

Gelukkigste verjaardag, een jaar ouder maar niet wijzer. Moge God je dit jaar wat hersens geven, bubblehead.

Lees ook: Verjaardagswensen voor collega's

Grappige verjaardagswensen zijn een van de meest impactvolle dingen die je kunt gebruiken om iemand te laten glimlachen op hun speciale dag. Het is tenslotte hun verjaardag! En als die wensen met een vleugje humor komen, wordt het nog specialer! Want de kans is groot dat je de jarige aan het lachen hebt gemaakt, al is het maar voor een seconde.

Grappige verjaardagswensen kunnen iemands dag echt speciaal en plezierig maken! Grappige verjaardagsgroeten kunnen iemands humeur zeker een boost geven. En ze zullen je misschien nog lang herinneren, of in ieder geval tot de volgende verjaardag. Maar één advies: maak de wens niet zo grappig dat het een belediging wordt! Je wilt ze geen pijn doen op hun speciale dag.

Er is vaardigheid en kunst voor nodig om korte grappige verjaardagsberichten en wensen te bedenken. Je wilt grappig zijn, maar niet zo dat het een kwetsende boodschap wordt. Onze bovenstaande verzameling grappige verjaardagswensen zou je moeten helpen je gedachten over te brengen aan een vriend of familielid als je geen ideeën meer hebt. Ze zijn zo opgesteld dat ze een gevoel voor humor geven, maar met klasse en beperkt tot alleen humor.

Deze grappige gelukkige verjaardagscitaten kunnen een sterke band creëren door middel van woorden. Het is niet altijd verplicht om cadeaus te geven en/of verjaardagsverrassingen te organiseren om iemand jarig te wensen. Alleen woorden, vol humor, kunnen een gevoel van motivatie opwekken en bij de communicator horen. Dus geniet van deze grappige citaten en wens je geliefden via deze berichten dat je speciaal in hun hart blijft. Laat ze vooral weten dat je om niemand anders geeft. Laat ze weten dat ze belangrijk voor je zijn! En onthoud ons wanneer u deze berichten gebruikt!

Afdrukken

100+ grappige verjaardagswensen, berichten en citaten - Wensen Verjaardag (2024)
Top Articles
USA vs. France basketball highlights: American women win 8th straight Olympic gold
Talk of overturning the 2020 election on new social media platforms used by QAnon followers sparks fears of further violence | CNN Politics
Pau.blaz
Https Paperlesspay Talx Com Boydgaming
Shining Time Station (television series)
Aflac on LinkedIn: Aflac Supplemental Insurance | 22 comments
Omega Pizza-Roast Beef -Seafood Middleton Menu
Keck Healthstream
Craigslist Pets Longview Tx
Lsn Nashville Tn
Www.patientnotebook.com/Prima
Sutter Health Candidate Login
Guide to Gold Farming in Guild Wars 2 - MMOPIXEL
How to track your Amazon order on your phone or desktop
Pwc Transparency Report
Shore Lodge Webcam
Rub Rating Louisville
O'reilly's Iron Mountain Michigan
Can You Put Elvie Stride Parts In Sterilizer
Mhrb Near Me
Equity Livestock Monroe Market Report
Mychart University Of Iowa Hospital
Knicks Tankathon 2.0: Five clicks and five picks in the NBA Draft
321 Flea Market Gastonia Nc
Magicseaweed Bob Hall
Cronología De Chelsea Contra Fulham
Mtvkay21
Goodwoods British Market Friendswood
Lo que necesitas saber antes de desrizarte el cabello
Leesburg Regional Medical Center Medical Records
Cbs Scores Mlb
Hux Lipford Funeral
Stellaris Resolution
Claudia Capertoni Only Fans
Craigslist Free Appliances Near Me
Saw X Showtimes Near Regal Ronkonkoma
Associate Resources Aces-How To Create An Account And How Its Features Work
Missing 2023 Showtimes Near Mjr Partridge Creek Digital Cinema 14
Investment Banker Salary and Bonus Report: 2023 Update
Press-Citizen Obituaries
Used Cars for Sale in Phoenix, AZ (with Photos)
What Is TAA Trade Agreements Act Compliance Trade Agreement Act Certification
Ssndob Cm
Ramsey County Recordease
German American Bank Owenton Ky
Dawat Restaurant Novi
100.2华氏度是多少摄氏度
Walmart Makes Its Fashion Week Debut
Backrooms Level 478
Rs3 Master Hidey Holes
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 5455

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.